Poti ajunge si tu la un venit de 1000-2500 lei dupa doar 3 luni

Sistem de duplicare prin care dupa 3 luni rezultatele tale si ale echipei tale vor fi de laudat

Prin proiectul#SefinPijamale vrem ca in maxim 2 ani sa avem minim o persoane in fiecare judet care sa castige minim 3000 lei si in 5 ani cate un Director in majoritatea localitatilor. Un proiect ambitios, realizabil doar prin dorinta ta de reusita. Fii unul din acesti Directori!

Pentru mine, sistemul de vanzari directe si de promovare a unor produse de calitate si la un pret bun, a fost cea mai buna sansa care mi-a aparut in cale acum 10 ani, cand cautam o metoda de a obtine un venit suplimentar, lucrand online.

Majoritatea activitatii mele s-a desfasurat online, asta dupa ce am aratat intai aceasta oportunitate catorva prieteni, care si astazi au rezultate remarcabile cu acest tip de activitate. Si crede-ma, ca daca eu ca barbat am avut si am succes intr-o activitate care se adreseaza in general femeilor, tu poti avea rezultate si mai remarcabile.

In prezent, de peste 1 an jumatate veniturile mele din aceasta activitate se invart in jurul a 15000 - 20000 lei/lunar. Pe langa veniturile mele, sunt alte persoane care au ajuns si ele la cateva mii de lei lunar, o viata mai buna, pentru ca despre asta este vorba!

De unde aceste rezultate?

Sunt barbat, si in aceasta activitate unde reusesc peste 95% femeile, am incercat sa vin cu un sistem in care fiecare persoana sa se ajute, pentru a crea duplicare si dupa un timp sa fie mai multe persoane care castiga bani. Un sistem in care sunt mai multe persoane care castiga, cu atat exista o Duplicare Masiva in echipa, si aici consta tot SECRETUL in a reusi cat mai multi.

Poate vei avea impresia ca iti vor trebui o multime de cunostinte sau nu stiu ce facultati... asta este partea frumoasa in ceea ce vom face, ca vei avea nevoie doar de 2 lucruri:

  • Activitate zilnica, constanta
  • Unelte de lucru online care sa te ajute sa cunosti cat mai multe persoane zilnic

REZULTAT = ACTIVITATE ZILNICA x SKILL-URI

Fa parte din prima grupa de Invatare

Ce vei invata?

  • Cum sa castigi bani promovand produsele si/sau oportunitatea de afacere
  • Cum iti poti realiza in doar cateva luni un prim obiectiv de reusita
  • Cum sa te duci catre persoanele pe care le cunosti si cum sa atragi persoane noi
  • Cum sa iti creezi un mic Brand in Social Media (Facebook)
  • Cum sa iti planifici zilnic minim o ora zilnic pentru reusita ta
  • Cum gasesti persoane noi in mediul online
  • Diferite tipuri de promovare in Social Media
  • Cum sa te DUPLICI - cel mai important!
50% Complete

Completeaza formularul de mai jos, si ne auzim cat mai curand posibil pentru a ne cunoaste si sa vedem cat esti de dispus/a sa reusesti. Pentru ca nu vreau nici sa iti iau din timpul tau si nici din al meu 🙂

*Acesta nu este un sistem de imbogatire rapida, este un sistem verificat prin care zeci de persoane au obtinut aceste castiguri prin activitatea zilnica si constanta. Vei fi indrumat pas cu pas ceea ce trebuie sa faci in online, dar rezultatele depind doar de abilittaea ta de a cunoaste persoane noi si de a comunica cu acestea.